Selecteer een pagina

Our Services

Een team van gedreven professionals. Wij zorgen voor de service die je nodig hebt om je website/webshop perfect te laten draaien.

Our Features

Alles wat je nodig hebt

Blijf up-to-date via je smartphone

24/7 back-ups van je gegevens

Thuis bij te houden op eigen netwerk

Veilig opgeslagen in onze servers

Website/webwinkel optimaliseren voor zoekmachines

Altijd backups terug kunnen zetten wannner het nodig is

Gemakkelijk aan te passen via CMS

Te gebruiken op alle browsers

Toegang geblokkeerd voor hackers en virussen

File Management

Alle document op 1 plek

Wij zorgen dat al je gegevens en document van je website/webwinkel op 1 plek vast staat. Dit zorgt er voor dat we niks kwijt kunnen raken tijdens het bouwen, vernieuwen, updaten of andere dingen met de website/webwinkel. Doordat alles op 1 plek staat is je website/webwinkel razend snel dit komt door dat de website/webwinkel niet ver hoeft te zoeken naar de informatie die de site nodig heeft. Ook zorgen wij ervoor dat de afbeeldingen van de site verkleint worden, dit bedoelen we mee dat de formaat niet kleiner word maar de inhoud van de afbeelding. Dit geeft dat ook snelheids verbeteringen aan de site waardeoor je geen bezoekers verliest!

Easy Login

Alles vanuit je eigen huis

Met EasyLogin bedoelen we dat je gamakkelijk thuis kan inloggen. Dit betekend dat je niet altijd bij ons hoeft te vragen om iets te veranderen. Wil je iets veranderen dan heb je zelf ook toegang om je website/webwinkel te kunnen veranderen. Je krijgt van ons een unieke Gebruikersnaam en Wachtwoord waarmee je toegang hebt tot je eigen account op je website/webwinkel. Met deze gegevens kan je gemakkelijk aanpassingen doen op aan je site.

Pricing

Onderhouds Plans & Prijzen

Kosten zijn exclusive website opmaak meer info

Domains

Claim je domein

.nl €0,89/jr

.de €1,99/jr

.co.nl €1,95/jr

.biz €11,99/jr

.be €0,89/jr

.com €7,99/jr

.xyz €1,99/jr

.online €28,95/jr

.eu €0,99/jr

.icu €0,89/jr

.world €1,69/jr

.nu €12,99/jr

* De NL,EU,BE en DE extensies zijn actietarieven. Deze kunnen per extensie eenmalig gebruikt worden. Daarna gelden de reguliere prijzen. NL: €2,95, EU:€0,99, BE: €3,99 en DE €7,89

Gegarandeerd bij ons in huis

24/7 Checkups

Wij zorgen dat de website/webwinkel continu in de gaten gehouden word. Zo Verkomen wij dat er iets mis kan gaan met de website/webwinkel. Bij ons is je website/webwinkel in goede handen!

Niet goed geld terug

Is erg iets niet goed met de website/webwinkel of ben je niet tervreden? Dan horen wij het graag! Wij proberen onze klanten zo goed mogelijk te helpen! Uw versite kaartje is belangrijk.

Op maat gemaakte demo

Voordat wij een website/webshop maken leveren wij eerst een demo op. Met deze demo kan je zien wat we in huis hebben en bekijken wat je wel niet mooi vind.

Chat openen
1
Hallo 👋Hoe kunnen wij u helpen?